Zadnji put si ovdje bio/la: . Sada je: ned ruj 05, 2010 8:31 am.

Vremenska zona: UTC + 01:00

[ 35 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Jeli don. Cedomil Supraha za vas ...
Jako dobar zupnik. 16%  16%  [ 1 ]
Dobar zupnik. 16%  16%  [ 1 ]
tako i tako. 0%  0%  [ 0 ]
lose. 16%  16%  [ 1 ]
jako lose. 0%  0%  [ 0 ]
tako los da trebamo novoga... 50%  50%  [ 3 ]
Ukupno glasova : 6
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet ruj 21, 2006 8:29 am 
Forumaš
Forumaš

IVAN. je napisao/la:
Franjevac je napisao/la:
Gle tu nemoras spominjati koliko se molis. Ja se za sebe uopce i nemolim. Molim za don. Josipa Radica, i za obracenje jednoga koji je PRIJAVLJEN na ovome forumu (to necu reci ko), mozda jedino sto se molim za se jest to da mi Gospa Lurdska da malo volje za ucenje jer je to ono sto najvise nevolim. I mislim da uopce nije problem sto se ne molis ni za sebe pocni od necega a vec mozes od toga. Ili pocni moliti svaku vecer za njega (Oce nas... Zdravo Marijo... Slava Ocu...) i kad se priviknes to moliti pocni koristiti opnaj 'recept' i djelovat ce kao sto si vec i procito.

Eeee! To me isto zanima. Na koji način se Gospa kategorizira po područijima (Gospa Lurdska, Gospa Međugorska, Gospa...)? Ako je to jedna te ista, zašto ti onda Lurdska pomaže u učenju, a Južnolihtenštajnska u visokogradnji? (ovo Južnolihtenštajnska je naklapano, slikovito shvatiti)

To i ja isto nerazumijem. Ali to ti je isto molio se Gospi ovoj Gospi onoj ali ti se zapravo molis istoj Gospi. Ne znam to cu pitati pa cu ti reci. nije ni meni bas to jasno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet ruj 21, 2006 2:53 pm 
Forumaš
Forumaš

A ako tebe zanima kako povezati niskokalorijsko mlijeko sredozemnih tuljana i priključivanje mješalice na Li-Ion motor u homogeni recital znaš kome se obratiti! :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet lis 05, 2006 7:48 am 
Forumaš
Forumaš

IVAN. je napisao/la:
A ako tebe zanima kako povezati niskokalorijsko mlijeko sredozemnih tuljana i priključivanje mješalice na Li-Ion motor u homogeni recital znaš kome se obratiti! :wink:

Je, al nisam ni ja sveznalica da znam odgovor na svako pitanje. Meni su mnoge stvari nejasne pa se potrudim da nadjem odgovor.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet srp 31, 2008 3:08 am 
Forumaš
Forumaš

Franjevac je napisao/la:
vulex je napisao/la:
blaster je napisao/la:
A svima se sviðo kad su mu po brasno isli!!

daj vuleticu reci nesto smisljeno, koliko ja vidim ovdje nema onih koji su kod njega isli po brasno, taj covjek je kreten, a tebi ako "jos" dijeli brasno stani u njegovu obranu ali s nekom cinjenicom!!!

GOSP. ŽIVKO ILI USPIJELI KICKBOXERU!!
ZAŠTO SI TAKO UPORAN U ŽESTOKIM KOMENTARIMA!! JA( MISLIM MOJ ÆAÆA) SE DOVOLJNO NAKR´O U RATU, PA JE I NEŠTO KUÆERKA SKOV`O I MISLIM DA MI NIJE BAŠ POTREBNO ÈEDOMILOVO BRAŠNO, A TO TKO JE KRETEN A TKO NIJE MISLIM DA JE NEPOTREBNO!
ZNAŠ ONU STARU: "KUJA NE LAJE ZBOG SELA, NEGO ZBOG SEBE"

KAKO STE GLUPI!!!!
STA VAM JE DON. CEDO SKRIVIO PA JE KRETENCINA?
VI NEMATE POJMA KOLIKO SE ON TRUDI ZA BENKOVAC, NEMA TE POJMA KOLIKO JE PRIDONIO SAMOM BENKOVCU, POBRINUO SE ZA ONE KOJE NEMAJU RUCAK, POBRINUO SE DA PODIGNE CRKVU KOJI SU CETNIKUSE PORUSILI DO TEMELJA - A DI STE VI I NEIDETE SE MOLITI A KAMOLI ZAHVALITI ZUPNIKU ZA TO. SAD VAM JE ON KRETEN KAD VAM JE POMAGAO POSLIJE RATA KAD STE JEDVA SPAJALI KRAJ S KRAJEM. MA DAJ NE SERITE TOLIKO, BILO JE LIJEPO DOK VAM JE DAVO, A SAD --KO GA JEBE-- A? ON LAJE KAKO BI ZUPLJANIMA UGODIO, ALI TESKO ONIMA KOJI MU NISU ZAHVALNI. MENI JE JAKO PUNO POMOGAO I ZA TO SAM MU ZAHVALAN, SAD I JA NJEMU POMAZEM. :arrow: :arrow: :arrow:

a di je to sto nepodnosi nas bosance, sto nas je uvjek podcjenjivo dok nije vidio da samo mi i idemo u crkvu...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri kol 13, 2008 9:23 am 
Forumaš
Forumaš

Zšto nema ponuđen odgovor: KOG BOLI K::AC????
tužite se papi

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
   [ 35 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: