Početna
Srednja škola kneza Branimira
Upisi u prvi razred PDF Ispis E-mail
Srijeda, 08 Svibanj 2013 16:51
Raspisan je natječaj za ovogodišnji upis u 1. razred srednje škole. Donosimo sve datume ljetnog i jesenskog roka upisa, popis potrebnih dokumenata, te popis svih programa/zanimanja koje škola upisuje.
Više...
 
Srebro iz Varaždina PDF Ispis E-mail
Srijeda, 10 Travanj 2013 17:05
Srebro iz Varaždina

Naša maturantica, učenica P3 razreda Jasmina Hasanović, nakon uspjeha na međužupanijskom natjecanju za prodavače, koje je održano u veljači u našoj školi, bila je proteklog tjedna i na državnom natjecanju u Varaždinu. Tamo je, pod vodstvom svoje mentorice prof. Jadranke Kardum Uskok, ostvarila sjajan rezultat - 2. mjesto i zaslužena srebrna medalja. Čestitke!

 
Natječaj Delegacije Europske unije u RH: "Hrvatska - 28. EU članica" PDF Ispis E-mail
Petak, 05 Travanj 2013 09:44

Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj raspisala je novi natječaj pod nazivom "Hrvatska – 28. EU članica“. Natječaj se sastoji od tri kategorije. Učenici srednjih škola se mogu prijaviti na drugu i treću kategoriju do 20. svibnja 2013.

Za drugu kategoriju, učenici se mogu prijaviti pojedinačno ili u grupi od maksimalno tri učenika. Za prijavu je potrebno osmisliti i nacrtati strip o Europskoj uniji, zemljama članicama ili Hrvatskoj u EU-u. Strip može na humorističan način dočaravati kako zemlje članice vide Hrvatsku ili doživljaje hrvatskih građana o Europskoj uniji ili zemljama članicama. Prva nagrada uključuje put u Bruxelles od 4. do 7. srpnja 2013. godine, a druga i treća nagrada uključuje tablet računala.

Treća kategorija se odnosi na profesionalne i amaterske dizajnere. Za ovu kategoriju, mogu se prijaviti sve osobe koje zanima dizajn, bilo koje dobi, a koji imaju kreativna i inventivna vizualna rješenja koja obilježavaju pristupanje Hrvatske Europskoj uniji kao 28. članice. Uz vizualno rješenje, potrebno je osmisliti i uključiti prigodni slogan ili poruku. U ovoj kategoriji predviđene su novčane nagrade u iznosima od 15.000 kuna, 10.000 kuna i 5.000 kuna.

Više o samom natječaju dostupno je u dokumentima koji se nalaze u privitku te na web stranicama Delegacije EU-a u RH iMinistarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

 
Državno natjecanje za zanimanje prodavač PDF Ispis E-mail
Petak, 05 Travanj 2013 09:42
Naša učenica P-3 razreda Jasmina Hasanović sa mentoricom prof. Jadrankom Kardum Uskok otputovala na Državno natjecanje zanimanja prodavač u Varaždin.
 
Završen županijski Lidrano PDF Ispis E-mail
Petak, 01 Ožujak 2013 12:20

lidrano 2013

Naša je škola i ove godine udomila županijski LIDRANO - srednjoškolski festival literature, drame i novinarstva. Kao i prethodnih godina, učenice i učenici iz petnaest srednjih škola škola Zadarske županije došli su veselo, zajedno sa svojim mentoricama i mentorima, i nekoliko sati uživali u školi i učenju kao kreativnim poslovima, a zaboravili bubanje za ispite. Svi su redom zaslužili pohvale za svoj rad, a koji su ipak odabrani za sljedeću razinu, saznajte ovdje.

 
LIDRANO 8.0 PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 28 Veljača 2013 10:06
I ovogodišnja županijska smotra srednjoškolskih pisaca, pjesnika, glumica, glumaca, novinarki i reportera - poznata pod imenom LIDRANO, održava se, kao i zadnjih 7 godina, u našoj školi i gradu. Učenici iz petnaest srednjih škola naše županije okupit će se, sa svojim mentoricama i mentorima, u četvrtak 28. veljače, i prezentirati svoje pjesme, priče, recitacije, monologe, scenske igre, časopise, reportaže i intervjue. Naši učenici nastupaju u sve tri kategorije. Program se može pogledati ovdje.
 
Novi Grafiti PDF Ispis E-mail
Srijeda, 13 Veljača 2013 16:40
grafiti#11
Dugo i željno očekivano novo izdanje Grafita, časopisa benkovačkih srednjoškolaca, konačno je ugledalo svjetlo dana. Objavljen je, naime, jedanaesti broj ovog renomiranog magazina, koji, kao i uvijek, donosi mnoštvo zanimljivih sadržaja iz života škole, grada, svijeta i okolice. Požurite do najbližeg vam kolportera i osigurajte primjerak na vriijeme!
 
Natječaj za radna mjesta PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 20 Prosinac 2012 14:46

Na temelju  članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi(NN 87/08., 86/09., i 92/10, i 90/11) naša škola raspisuje:

NATJEČAJ

za radna mjesta

Tekst natječaja
 
Državna matura - brošura za učenike PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 16 Prosinac 2012 11:54
Objavljena je brošura s uputama za prijave na ispite državne mature, namijenjena učenicima četvrtih razreda, i može se naći na ovom linku.
 
Počinju prijave za državnu maturu PDF Ispis E-mail
Subota, 01 Prosinac 2012 11:33

Danas su započele prijave ispita državne mature i studijskih programa. Prijave ispita državne mature trajat će, sukladno Pravilniku o polaganju državne mature, od 1. prosinca 2012. godine do 1. veljače 2013. godine. Prijave studijskih programa u ljetnome upisnom roku bit će omogućene od 1. prosinca 2012. godine do 16. srpnja 2013. godine (osim studijskih programa koji su odredili raniji rok prijave). Sve informacije na web stranici postani-student.hr.

 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 20 od 29

Yammer

Katalog školske knjižnice

Projekt Pisin toranj - Film

Repozitorij

E-dnevnik

Prijave za maturu i studij

Časopis "SSKB"

Sve o studijima

Zadarski srednjoškolski portal

_______________