Početna
Srednja škola kneza Branimira
Počinju prijave za državnu maturu PDF Ispis E-mail
Subota, 01 Prosinac 2012 11:33

Danas su započele prijave ispita državne mature i studijskih programa. Prijave ispita državne mature trajat će, sukladno Pravilniku o polaganju državne mature, od 1. prosinca 2012. godine do 1. veljače 2013. godine. Prijave studijskih programa u ljetnome upisnom roku bit će omogućene od 1. prosinca 2012. godine do 16. srpnja 2013. godine (osim studijskih programa koji su odredili raniji rok prijave). Sve informacije na web stranici postani-student.hr.

 
Vukovar i Škabrnja PDF Ispis E-mail
Srijeda, 28 Studeni 2012 12:20
GolubicaStudeni je mjesec kad se u Hrvatskoj prisjećamo teških vremena rata i stradanja i odajemo počast žrtvama. U našoj školi sjećanje na Vukovar i Škabrnju, simbole najtežih stradanja, već niz godina živi kroz literarni natječaj za učenike s naslovom "I u mom gradu svijetle Vukovar i Škabrnja". Ove je godine bilo osobito sadržajno - osim niza zanimljivih proznih i lirskih radova naših učenika, na prigodnoj svečanosti održanoj u holu škole tim povodom je izveden i prigodni glazbeni program sa školskim zborom u glavnoj ulozi. U nastavku donosimo pet radova koje je stručno povjerenstvo proglasilo najboljima.
Više...
 
Obrazovanje odraslih - natječaj za upis PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 24 Rujan 2012 20:08
Objavljujemo natječaj za upis u programe obrazovanja za odrasle u školskoj godini 2012./2013.
Više...
 
I mi pomažemo maloj Stephanie PDF Ispis E-mail
Srijeda, 19 Rujan 2012 18:24

Stephanie

I naša se škola, poput mnogih drugih organizacija i pojedinaca, uključila ovih dana u dobrotvornu akciju za pomoć malenoj djevojčici Stephanie Milda iz Zadra, oboljeloj od teške bolesti. Naši će učenici i djelatnici pripomoći svojim prilozima, koliko budu mogli, da se skupi novac potreban za složenu i skupu operaciju koja se treba obaviti već krajem ovog mjeseca u Chicagu.

 

 

 
OBAVIJEST PDF Ispis E-mail
Srijeda, 19 Rujan 2012 15:15
Pozivaju se učenici koji su završili trogodišnje srednje obrazovanje u našoj školi školske 2011/12. godine, a žele nastaviti četverogodišnje školovanje u programu kojeg naša škola realizira, da podnesu Zahtjev za nastavkom redovnog četvetrogodišnjeg školovanja  do 15. listopada 2012.
Prema izmjenama i dopunama Zakona o odgoju i obrazovanju učenika u osnovnoj i srednjoj školi je omogućeno da učenici sa nižom stručnom spremom i trogodišnjom školom imaju pravo besplatno nastaviti redovno četverogodišnje školovanje.
 
Okom po Londonu PDF Ispis E-mail
Utorak, 18 Rujan 2012 17:32
Iako je na slici nešto zamišljen, naš Ivica Vulelija nema razloga za nezadovoljstvo. U ponedjeljak, 17. rujna, otvorena je u Gradskoj knjižnici Zadar njegova izložba fotografija iz ciklusa "London Eye". Nakon što su je Benkovčani već odgledali, a dio je predstavljen i u samom Londonu, sad je mogu pogledati svi korisnici zadarske Gradske knjižnice. U nazočnosti brojnih Ivinih prijatelja, kolegica i kolega s posla, a i ponekog slučajnog znatiželjnika, izložbu je prigodnim riječima otvorio Mile Marić, ravnatelj benkovačke Gradske knjižnice, a okupljeni su imali priliku poslušati i dvije lirske pjesme epskog ugođaja sveprisutnog Branka Antunovića. Što se samih slika iz ovog Ivičinog ciklusa tiče, a to mu je inače druga serija radova koje je, nakon ciklusa "Makro, mikro i portreti", prikazao javnosti, kritike su više nego pozitivne. Jedan od posjetitelja izložbe tako je, primjerice, uočio "eklektičnost i fuziju različitih stilova, što je posve u duhu postmodernog izraza, a i kozmopolitizma samog Londona, kao teme", dok je drugi naglasio da je "radost kojom Ivica prilazi slikama prisutna i u njegovoj sklonosti eksperimentiranju koje se događa u naknadnoj obradi fotografija, pronalaženju dodatnih dimenzija i sadržaja kojima može slikama dati nova i neočekivana značenja."
 
Počinje škola! PDF Ispis E-mail
Petak, 31 Kolovoz 2012 19:13
U ponedjeljak, 3. rujna 2012. u 8.00 počinje nova školska godina. To će biti pedeset i prvi put od osnutka škole.
 
Obavijest maturantima PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 12 Srpanj 2012 11:08

Svjedodžbe i potvrde o ispitima državne mature dijelit će se u tajništvu škole u ponedjeljak, 16. srpnja od 10.00 sati.

Prijave ispita državne mature za polaganje u jesenskom ispitnom roku bit će omogućene od 17. srpnja 2012. godine nakon što budu objavljene konačne rang liste za upise na visoka učilišta u ljetnome roku.
Postupak prijave ispita državne mature provodit će se na isti način kao i za polaganje u ljetnome roku, putem stranice www.postani-student.hr.
Učenici, koji prijavljuju ispite državne mature u jesenskome roku, nisu obavezni ispisivati prijavnicu iz sustava i potpisivati je, kao što je to bila obaveza u ljetnome roku.
Učenici koji nisu s uspjehom završili razred i upućeni su na popravne ispite u jesenskome roku mogu prijaviti ispite državne mature u jesenskome roku i pristupiti im, uz uvjet da do 31. kolovoza 2012. polože sve ispite. Učenicima koji do toga roka ne polože popravne ispite, položeni ispiti bit će poništeni.

 

 
Rang liste prijavljenih nakon 1. roka PDF Ispis E-mail
Srijeda, 04 Srpanj 2012 12:36

Donosimo rang ljestvice prijavljenih učenika za upis u prvi razred. Učenici koji su ostvarili pravo upisa - u programima sa bodovnim pragom ostvarili su rang, a u programima bez bodovnog praga svi prijavljeni - trebaju pristupiti upisu dana 5. srpnja 2012. od 08.00 do 16.00 sati. Naknada za upis iznosi 100,00 HRK.

 
47. generacija maturanata PDF Ispis E-mail
Subota, 30 Lipanj 2012 14:08
Svečana podjela diploma, 30. lipnja 2012.
Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 23 od 31

Katalog školske knjižnice

Microsoft Teams

Projekt Pisin toranj - Film

Repozitorij

E-dnevnik

Prijave za maturu i studij

Časopis "SSKB"

Sve o studijima

Zadarski srednjoškolski portal

_______________