Početna
Srednja škola kneza Branimira
Upisi u 1. razred PDF Ispis E-mail
Petak, 08 Srpanj 2011 11:35
U ponedjeljak, 11. srpnja 2011. prijavama za upis u prvi razred počinje drugi krug ljetnog upisnog roka. U utorak će biti objavljene ljestvice za upis, a sam upis obavit će se u srijedu, 13. srpnja. Moguće se prijaviti za upis u zanimanje ekonomist, gdje su ostala još dva slobodna mjesta, u zanimanje keramičar, gdje je ostalo još pet slobodnih mjesta, kao i u zanimanju instalater grijanja i klimatizacije. U zanimanju klesara ostalo je još osam slobodnih mjesta, a u zanimanju automehaničara preostalo je još jedno slobodno mjesto.
 
Odoše i ovi PDF Ispis E-mail
Petak, 08 Srpanj 2011 10:25


Simple Picture Slideshow:
Could not find folder /home/ssknezbr/public_html/images/stories/svjedodzbe_2011

Iako im se činilo da srednja škola traje beskonačno i ponekad sumnjali da će se ikad iz nje izvući, gle čuda, odjednom gotovo. Još jedna generacija benkovačkih maturanata okupila se na tradicionalnom mjestu - u hladu Kaštela, i svečano, podjelom diploma i nagrada najuspješnijima, oprostila se od srednjoškolske faze svog života. Do danas ih je nervirala, a od danas će je se prisjećati s nostalgijom. Ako je suditi po njihovim rezultatima, mnogi će ovogodišnji maturanti, kako je u prigodnom slovu istakao i ravnatelj Josip Peran, biti i jako uspješni studenti. U njihovo ime svojoj školi - ravnatelju, zarednicima, profesorima i svim ostalim djelatnicima zahvalile su se Lucija Mikulić i Kristina Bel.

 
Podjela svjedodžbi za maturante PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 07 Srpanj 2011 09:01
Svečana podjela svjedodžbi za maturante i dodjela nagrada i priznanja najboljim učenicima održat će se u petak, 8. srpnja na Kaštelu. Početak je u 9 sati.
 
UPISI - prvi krug ljetnog roka PDF Ispis E-mail
Srijeda, 06 Srpanj 2011 09:30
Nakon završenih prijava u prvom upisnom krugu, donosimo rang ljestvice prijavljenih za pojedine programe. Učenici su dužni doći na upis 7. srpnja 2011. Nakon upisa bit će objavljena slobodna mjesta za drugi upisni krug koji počinje 11. srpnja 2011.
 
Profesorica Bodulić dobitnica nagrade za životno djelo PDF Ispis E-mail
Utorak, 14 Lipanj 2011 15:36
Povodom Dana grada Benkovca, koji se svake godine obilježava 13. lipnja - na Dan sv. Ante, benkovačko Gradsko vijeće dodijelilo je priznanja osobama i organizacijama koje su se protekle godine posebno istakle svojim doprinosom u raznim područjima djelovanja - gospodarstvu, kulturi, obrazovanju i sportu. Osim godišnjih nagrada, postoji i nagrada za životno djelo, a ona je ove godine dodijeljena našoj profesorici hrvatskog jezika Marijani Bodulić.
Dostojna je to zahvala lokalne zajednice omiljenoj profesorici brojnih naraštaja Benkovčana za njen dugogodišnji doprinos njihovom obrazovanju i odgoju. Među nazočnima na samoj dodjeli, koja je održana u Kaštelu Benković, bili su i mnogi njeni bivši učenici, sada u novim ulogama - kao gradski vijećnici ili kao primatelji godišnjih nagrada. Profesorica Bodulić, nekad i sama učenica naše škole, u svojim riječima zahvale za ovo vrijedno priznanje, spomenula je upravo te svoje učenike, ali i brojne kolege i suradnike, kao trajno nadahnuće i oslonac u radu.
 
Županijske prvakinje u krosu PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 27 Ožujak 2011 18:10
Naše učenice osvojile su prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji županijskog natjecanja u krosu, dok su učenici bili drugi. Natjecanje je održano 15. ožujka u zadraskom perivoju Vladimira Nazora. Djevojke su trebale istrčati stazu dugu 1600 metara (skoro milju), a naša ekipa u sastavu Danijela Perković iz G2 razreda, koja je osvojila 2. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji, Kristina Krešo iz E1 razreda (pojedinačno 4.) i Anita Mijatović iz E1 razreda (pojedinačno 5.), dotrčala je do zlatnog odličja i plasirala se u državno polufinale, na koje će ih trener prof. Vladimir Frković odvesti početkom travnja. Članica naše ekipe je i Tanja Ljevar iz P1. Srednjoškolci su pred sobom imali nešto dužu stazu - 2000 metara, a naša je momčad ostvarila drugo mjesto, što ipak nije dovoljno za nastavak natjecanja. Trčali su Anton Rašić iz G4, koji je bio pojedinačno treći, zatim Josip Ćurković iz R4, koji je bio 10., te Ivica Zelić iz R2, koji je bio 11. Ekipu je činio još i Petar Radinković iz R2.
 
LIDRANO: Kako je bilo PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 24 Veljača 2011 15:53
Bit će i sedmi.Velika županijska fešta literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva naših srednjoškolaca - LIDRANO, održana je prošlog utorka, kako je i planirano. Bilo je to već šesti put kako naša škola organizira ovu smotru, pa su se pojedini sudionici već počeli raspitivati i dokad će se to nastaviti. Literarna komponenta ovogodišnje smotre bila je brojčana najjača i, po sudu struke, znatne umjetničke kvalitete. Dramski dio je također bio vrlo raznovrstan - uz brojne recitacije i monologe pojedinaca, bile su izvedene i četiri skupne scenske igre, koje su uspjele zagrijati dvoranu Doma kulture (u lidranovskim krugovima već odmilja zvanu "kripta") bolje od radijatora. Što se tiče novinara, bilo je radova u raznim žanrovima tiskanih i elektronskih medija, a rasprava se osim o kvaliteti radova i pravilima struke, vodila i o odnosu medija, izdavača i tiskara. Kako je tko prošao možete pročitati u našem biltenu.
 
LIDRANO! PDF Ispis E-mail
Petak, 18 Veljača 2011 15:05
lidrano 2011Približava se onaj dan u godini kada se srednjoškolci Zadarske županije i njihovi profesori spremaju za dolazak u Benkovac. Vrijedno su tijekom prvog polugodišta radili na svojim literarnim, dramskim i novinarskim kreacijama i jedva dočekali priliku da to nekome pokažu. Prilika za to bit će, kao i svake godine, na županijskom Lidranu, koji ove godine pada u utorak, 22. veljače. Početak je u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice u Benkovcu, gdje će se okupiti 70 učenika i 27 njihovih mentora iz 15 srednjih škola. Bit će predstavljena 33 literarna rada, 15 pojedinačnih i 4 skupne dramske izvedbe, 6 novinskih članaka, 3 školska časopisa i jedna radio emisija. Evo i programa.
 
Grafiti na Valentinovo PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 14 Veljača 2011 20:41
XGrafiti izašli po deseti put. Jubilarni broj našeg školskog časopisa pun je, kako i priliči, posebnih svečarskih priloga, kao što je selekcija antologijskih članaka iz prošlih devet brojeva. Međutim, kao i uvijek, list obiluje zanimljivim i provokativnim reportažama, napetim i aktualnim vijestima, edukativnim i informativnim intervjuima, oštroumnim osvrtima i prosvjetiteljskim recenzijama. Tu su i brojni zabavni sadržaji poput nagradne igre i kutka za enigmate, te mnoštvo atraktivnih fotografija i ilustracija. Posebnu pažnju privući će zasigurno i duplerica. Pažljiviji čitatelji sigurno će primijetiti i osobito zanimljivu tematsku okosnicu novog broja - stare Rimljane i što su oni nama danas. Preuzmite par stranica ovdje i uvjerite se sami.
 
Natjecanje prodavača PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 10 Veljača 2011 20:52
U ponedjeljak, 21. veljače naša će škola po prvi put biti domaćin međužupanijskog natjecanja u zanimanju prodavača. Svoja znanja i vještine demonstrirat će ukupno 24 učenice i učenika iz osam srednjih škola iz čitave Dalmacije. Natjecanje će se svečano otvoriti u 11 sati u Gradskoj knjižnici, nakon čega će natjecatelji dobiti svoje zadatke i uputiti se na prodajna mjesta u Benkovcu gdje će ih izvršiti. Rezultati će biti poznati oko 16 sati, kad će najuspješnijima biti uručene medalje i priznanja. Detaljan program može se preuzeti ovdje.
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 25 od 31

Katalog školske knjižnice

Microsoft Teams

Projekt Pisin toranj - Film

Repozitorij

E-dnevnik

Prijave za maturu i studij

Časopis "SSKB"

Sve o studijima

Zadarski srednjoškolski portal

_______________