Početna Fotografiti
FOTOGRAFITI - školski foto-klub PDF Ispis E-mail
Treća skupna izložba naših učenika pod naslovom "Fotografiti" otvorena je 9. veljače 2009. u Gradskoj knjižnici u Benkovcu. Izložbu čini dvadeset i sedam radova petoro autora: Anđele Vrkić, Antonije Čuline, Samante Livačić, Marije Magdalene Bačić i Filipa Plazonića, a posjetitelji Gradske knjižnice moći će je razgledati sve do 5. ožujka. p2080027
Sa benkovačkog sajma Povodom svjetskog dana zaštite potrošača, 15. ožujka 2007. u Gradskoj knjižnici u Benkovcu održana je prezentacija literarnih i likovnih radova naših učenika na temu "I ja sam potrošač". Naš foto-klub izložio je 8 fotografija snimljenih na benkovačkom sajmu. Autori su Ana Nakić, Darko Galić i Šime Vulelija iz G4 i Maria Bačić iz G1 razreda, koja je za svoj rad i nagrađena.
Izložba učeničkih digitalnih fotografija pod naslovom Oko učenika održava se po treći put. Otvorenje je bilo u Arsenalu u Zadru 9. ožujka 2007, a izloženo je ukupno 30 slika, a najzastupljenija, sa 7 radova, je naša škola. Julijana Bačić, Ivan Babić i Ana Nakić iz G4 po drugi su put ušli u uži izbor, a prvi put izlažu Anja Ražnjević i Samanta Livačić iz G2. Otvaranje izložbe u zadarskom Arsenalu.
Ana Nakić: Propeler U Gradskoj knjižnici u Benkovcu otvorena je, krajem veljače 2007. i druga izložba Fotografita. Izložene su 24 fotografije naših učenika Julijane Bačić, Ivana Babića, Ane Nakić i Šime Vulelije iz G4, Dijane Stjepić iz E4, Anje Ražnjević, Samante Livačić, Anđele Knez i Antonije Čuline iz G2, i Marije Bačić iz G1 razreda.
Školske godine 2006./2007. održana je 12. po redu izložba "Gaudeamus" na kojoj, u organizaciji Gimnazije Jurja Barakovića, svoje likovne radove izlažu učenici svih škola Zadarske županije. Našu školu predstavljao je Ivan Babić iz G4 razreda sa 10 svojih fotografija pod zajedničkim naslovom "Nagnuto" i osvojio jednu od tri prve nagade. Ivan Babić: Nagnuto
Julijana Bačić: Krntija Prvu izložbu, pod nazivom "Benkovački fotografiti", naši fotografi imali su u sklopu obilježavanja Dana grada Benkovca u lipnju 2005. Bilo je izloženo 30 fotografija u Domu HV u Benkovcu. Na jesen iste godine ista izložba bila je postavljena i u novo-otvorenoj Gradskoj knjižnici.
Školske godine 2005./2006. održan je 2. natječaj digitalne fotografije na kojem su, u organizaciji web portala RivaOn, svojim radovima sudjelovali srednjoškolci Zadarske županije, među kojima i naši fotografi koji su sa 8 slika ušli među izabranih 30. Izložba je svečano otvorena u Arsenalu u Zadru, nakon čega je prošla kroz sve škole. Najbolja fotografija prema glasovima posjetitelja portala RivaOn, i dobitnica digitalnog foto-aparata, bila je "Dodir" Julijane Bačić. Ivan Babić: Kora
Boris Martinović: Pila Fotografije naših učenika Borisa Martinovića i Ivana Babića sudjelovale su školske godine 2005./2006. na tradicionalnoj izložbi likovnih radova učenika naše županije, koju već deset godina organizira Gimnazija Jurja Barakovića, pod nazivom Gaudeamus.
 

Katalog školske knjižnice

Projekt Pisin toranj - Film