Početna Obrazovanje odraslih
Obrazovanje odraslih PDF Ispis E-mail
Autor Josip Predovan   


Naša škola svojim nastavnim programima prati strategiju razvoja gospodarstva benkovačkog kraja.

To se temelji na polivalentnoj redovnoj nastavi, ali od 1. listopada 2005. krenuo je i novi program obrazovanja odraslih, koji je nadogradnja odnosnih zahtjeva razvoja, ali je usmjeren i ka zadovoljavanju subjektivnih potreba pojedinaca kad je riječ o obrazovanju.

Obrazovanje odraslih ima tri opća smjera. To su, u prvom redu, program ekonomije i trgovine sa tri zanimanja - ekonomist, komercijalist i prodavač. Tu je, nadalje, program strojarstva sa zanimanjima ljevača, bravara, alatničara i tokara. Ovaj je program utemeljen na konkretnom ugovoru suradnje između naše škole i tvrtke TCG d.o.o. metalni lijev iz Benkovca. Treći program u obrazovanju odraslih koji nudimo je program graditeljstva sa zanimanjem klesara, koje je vrlo zanimljivo za profil gospodarstva benkovačkog kraja, a i šire regije.

Obrazovanje se odvija kroz konzultativno-instruktivne oblike nastave.

Što se tiče troškova obrazovanja, škola ih nastoji polaznicima u velikoj mjeri olakšati kroz mogućnost obročnog plaćanja.

Voditelj obrazovanja odraslih u našoj školi je prof. Dina Slugan, a informacije se mogu dobiti pozivom na broj 091/381-4062. Molimo polaznike da zovu isključivo u terminima navedenim u RASPOREDU KONZULTACIJA I ISPITA U OBRAZOVANJU ODRASLIH.RASPORED KONZULTACIJA I ISPITA U OBRAZOVANJU ODRASLIH

možete pročitati ovdje

 

RASPORED KONZULTACIJA VODITELJA OBRAZOVANJA ODRASLIH

možete pročitati ovdje

 

Natječaj za upis odraslih u programe srednjoškolskog obrazovanja školske 2023./2024. godine


 

 

 

 


 

Microsoft Teams

Katalog školske knjižnice

Projekt Pisin toranj - Film

Repozitorij

E-dnevnik

Prijave za maturu i studij